Followers

Monday, November 8, 2010

When You Are About 3 Month ;D

Dear Qhaliesya,

Sebelum ni, Ibu tak ada camera yang cantik tau. Jadi ibu selalu kacau ayah, pujuk, merajuk, rayu, mintak, dan sebagainya lah satu camera yang cantik.. So he bought me one, samsung dual view camera 12mgpx ;D

Ibu nak sangat camera bukan sebab apa, ibu nak tangkap, record semua gambar-gambar Kelly growing up so i don't miss any moment dan ibu boleh look back at those picture dan ingat apa sebenarnya yang berlaku pada masa tu.. ;-D

Kelly masa baby pun dah pandai berbual dengan ibu.. Untuk pengetahuan Kelly, kalau masuk time Kelly dah mengantuk saja, Kelly mesti banyak buat bunyi bising.. Macam Kelly menyanyi untuk diri sendiri tau, and it's so adorable..

Video ni ibu rakan guna camera, ibu dah suka sgt nak berdiri by this time.. 11/8/2010

video

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...