Followers

Thursday, April 28, 2011

Blog Bagi Suspen..


Salam, link yang buatkan Ibu suspens...

http://gad1ss0ypans.blogspot.com/

Hihi, Ibu tengah syok Blogwalking time pepagi ni, hujan plak tu.. then bukak lah ke nickname ; gadis ni.. Tak tahulah dia yang set macam tu atau apa, tapi setiap kali Ibu tekan ke link dia, terus windows Ibu akan jadi macam kena virus blinking & going in circle then baru dia akan bukak..

First time kena tu, mahu nak terkencing jugak Ibu ingat lappys Ibu ni dah kena virus attack tapi it's resolved later, dan ibu ter click sekali lagi, same thing... Jadi sebab itu Ibu leh detact yang mungkin blogger ini nya attention untuk jadikan window page kita begitu setiap kali bukak.. Hahaha.. Scary.. Kalau tak percaya, cuba try click kat link yang Ibu kasi atas tu...

Anyway, xoxo..

2 comments:

apik pehe said...

hehehe..tak pernah terjadi lagi kt apik..

ADZA NASYA EMIE said...

hihi, jganlah try jdikkan.. mmg scewyyyy ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...