Followers

Thursday, April 28, 2011

Di Sebalik Tabir Majlis Hari Jadi Qhaliesya

Fuhh, bukan senang nak buat majlis sambutan Kelly secara meriah-meriah ni, sebenarnya Ibu dengan Ayah ingat mula-mula tu nak buat kecil-kecilan sahaja, cuma panggil ahli keluarga terdekat dengan jiran-jiran sedikit. Tapi alangkah terkejutnya Ibu bila Ibu dapat respons yang sangat baik, semua nak datang ke majlis sambutan hari jadi Adza Qhaliesya yang pertama.. Terharu Ibu tau.. Sob Sob Sob..

semua mak cik-mak cik Kelly dikerjakan habis-habisan supaya nampak meriah birthday party Kelly malam tu.. Thank u so much you guys.. #fantasticsistah

Ibu banyak berhabisan jugaklah untuk majlis hari jadi Kelly, tapi puas hati yang teramat sangat :) Hari sabtu lagi Ibu dah keluar beli barang-barang untuk majlis hari jadi Kelly dekat Tesco Ampang, alhamdulillah nak jadi cerita pula, ayam tengah murah masa Ibu beli, jatuh seekor rm10 saja.. Jadi ibu pun beli 10ekor ayam, ayah pun beli semua kelengkapan yang penting-penting lah..
Ibu tolong perapkan ayam untuk di 'bako bako' esoknya..

Mak Ngah dengan Mak Long pun besar hati tolong bawakan pembantu rumah diaorang masing-masing datang tolong majlis hari jadi mula hari sabtu lagi.. Jadi ibu senang banyak jugaklah. Ibu pun order Kek dari kawan Mak Rock, memang puas hati dengan semuanyalah..

tengok ayah Kelly turunkan kerusi dari balkoni rumah lagi..

Ini antara gambar 'behind the scene' sekitar sebelum mulanya majlis hari jadi Qhaliesya pada 17/4/11, Ahad. Terima kasih sangat dekat semua yang tolong banyak Ibu masa majlis sambutan hari jadi Kelly, kalau tak, mampus Ibu.. Hihihihihi.. ;D

XOXO <3

3 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

nnt kak ida hantor bill ye hahahaha

Ilhamny.com said...

bagus tul turunkan krusi mcmtu, kreatif..hehehe
anyway, hepy besday ye kelly cayang..xpenah jumpa lg kelly, amy pun last ksu jumpa time amy kecik lg...

ADZA NASYA EMIE said...

kak ida, kalu brani mai hntq tgokkkkkk....

k.su ; tima kasih2, itulah.. skrg dh jd mk budak dh.. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...