Followers

Thursday, April 28, 2011

Newest Blogger In The Adza's Family Club

Hihi, Kalaulah Ibu nak cari seorang gadis untuk tolong Ibu cakap english, ibu akan cari anak buah perempuan sulung Ibu ni.. Adza Danina Kirana.. She is such a cutie, she loves telling people jokes, dan kadang-kadang angin marah dia ni boleh tahan jugak, sebab dia jenis yang tak sabar sangat.. Kalau dia nak pinjam lap top, tu dia akan tanya terus-terusan sampai kita bagi.. Hahaha

But am sure she's gonna be my buddy when she gets older, sebab jarak usia dia dengan Ibu, sama jarak usia Ibu dengan kakak sulung ibu, dan Ibu tahu yang dia ni mesti akan jadi Hot Chick bila besar nanti, haha.. Jadi mulai sekarang ibu dah nak kena praktis jadi guard dia ni.. Haha..

So you guys, please support my beautiful, talkative, and nevertheless smart, niece by following her blog, she might tell ya a few jokes she have.. ;D


Xoxo : Acu love u so much Kirana <3

3 comments:

saie PUYIE said...

dah follow anak super ibu :)

ADZA NASYA EMIE said...

thank u Saie.. Btw, dia anak buah Ibu.. Still, thank u so much yang..

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

pewitttt tengkiu bebeh tolong pomot hehehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...