Followers

Friday, May 27, 2011

Bila Kelly Tidur

Humm, bagi semua Ibu Ibu, mesti tahu situasi ni dimana bila anak kita tido, kita jadi bosan.. Tapi selalunya kita yang nak tidurkan anak sebab banyak kerja nak kena buat, susah kalau dia 'tolong' sama kan.. hihi..


Ibu sebenarnya kena siapkan skrip Ibu, tapi entah macam mana jadi malas sangat nak buat.. bila Qhaliesya tido saja, mulalah kebosanan melanda sedangkan masa dia tak tido, usaha macam-macam untuk letihkan Qhaliesya, hahaha.. Entahlah, mungkin Ibu seorang saja yang rasa macam ni atau ada Ibu Ibu lain yang rasa macam ni.. :P

Good news nya, post Ibu sebelum ni tanyakan sama ada Katie Holmes mengandung ke tak, jawapannya TIDAKKKKKK!! haha, dia tak mengandung, tetapi seorang selebriti realiti kegemaran Ibu dengan Mak Dara, Kim Kardashian dah bertunang.. Yeay, tak sabar nak tengok dia kahwin..

1 comment:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

mesti wedding kim lagi meriahhhh dr khloe kan.. can't wait

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...