Followers

Tuesday, May 3, 2011

Yeay :) Follower ke 150 super Ibu


"Tuan punya blog nie tak tentu guna kata ganti diri. Kadang-kadang SAYA, kadang-kadang AKU, kadang-kadang CEK, kadang-kadang HAJAR. Ikutlah keselesaan setiap entri tu.. HARAP MAAF!!" hihi, itulah dia comment Follower ke 150 ibu ni..

Namanya Hajar Rashid aka budak kecik.. ;) ramai follower dia, dah 500++ hopefully Ibu pun akan dapat seramai itu follower insya allah.. So thank u so much Budak Kecik sebab sudi menjadi follower ibu yang ke 150..

Dan jutaan terima kasih kepada semua yang sudi menjadi follower Ibu ya ;)


http://budakkeciksite.blogspot.com/ link utk ke blog dia ;D

6 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

perghhhhhh cayalahhhhh

HajarRasdi [BdkKck] said...

wahhhhh ibu!!! tima kasih sebab bersusah payah buat entri kat hajar.. hehe..
appriciate sgt2.. =)
nanti rajin2 taw singgah blog.. hehe..

HajarRasdi [BdkKck] said...

ermm.. satu lagi ibu, boleh delete gmbar hajar tu x? huhu. x selesa sgt ada kat gambar kat blog org.. sorry susahkan ibu.. =(

ADZA NASYA EMIE said...

welcome :) done change the pic.. no probs ;)

HajarRasdi [BdkKck] said...

thanx ibu! =)

cik sakura said...

tahniah ibu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...