Followers

Monday, May 30, 2011

Makan Malam Bersama Tersayang

Tepat pukul 6petang tadi (30/5/11) ibu terima panggilan daripada adik Ipar Ibu, Ikin ajak Ibu ke Baro Ombak untuk makan bersama adik-adik ipar & ibu mertuaku.. huhu, Jadi Ibu pun terus bersiap dan siapkan Qhaliesya and tunggu abang kandungku Edie hantar ke sana...


Lama juga Ibu tak jumpa adik ipar lelaki Ibu, Azmi sebab diaorang semua tinggal kat KK, Sabah.. Last sekali jumpa masa Qhaliesya masih lagi dalam pantang, kira dekat setahun jugaklah tu.. Ibu mertua pulak baru je balik Sabah selepas sebulan duduk dengan Ibu dkt KL nie.. hihi..

inilah semua adik-adik Ipar Ibu, dari kiri yg bongsu Jiji, Azmi (ketiga) dan Ikin (kedua) tepi sekali mak mertua Ibu.. suami Ibu anak yg sulung..

Inilah kali pertama Ibu saja yang ikut mereka satu family keluar tanpa suami, selalunya suami ada sekali.. Jadi kira ini one on one time with them lah.. haha, Suami ibu tengah kerja time kami tengah sedap-sedap makan.. huhu.. Btw, Thanks Azmi sebab belanja makan.. Jiji, Azmi & Mak esok nak berangkat ke Medan, Indonesia untuk jalan-jalan.. Seronok kan.. huhu :)

1 comment:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

waaaa jelessss happynya family hang.. memang terbaekkk lah .. kim salam kat semua terutama ur mom inlaw yg besttttttttttt tu ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...