Followers

Tuesday, May 31, 2011

Kandungan 9 Minggu :)


Wow, cepat juga masa berlalu, Ibu dah 9 minggu mengandungkan anak kedua Ibu :) alhamdulillah rezeki Allah bagi.. Bagi mereka yang belum pernah mengandung confirm tak tahu dekat manalah bayi Ibu tengah ada kan.. hihi.. Ok baby Ibu yg bentuk kecil dalam bahagian atas sekali gambar tu..

Semuanya normal, tak ada apa-apa masalah.. dan insya allah Ibu due bersalin pada 2 january 2012.. cantik jugak tarikh tu kan.. hihi.. Jadi Ibu amat harapkan kali ini Ibu dapat bayi lelaki, tetapi kalau perempuan pun Ibu tak kisah.. Yang penting cukup sifat, satu jantina, dan selamat semuanya amin... :)

11 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

oh my nephew!!!!!!!!!!! muahhh xoxo

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

oh my nephew!!!!!!!!!!! muahhh xoxo

Atie iskandar said...

rase2 dpt baby ape pulak ek bu??

Ilhamny.com said...

tahinah emy..

Adza Danial Haiqal said...

alhamdulillahhh

Adza Danial Haiqal said...

alhamdulillahhh

khaleysa ellyana said...

wah dh 1 bulan lebih.. bestnyer..hiihihi :)

ADZA NASYA EMIE said...

Thank u semua :) alhamdulillah, rezeki allah.. hihi.. hopefully dapat baby boy, sbb dh ada baby girl kan.. sepasang mst best :)

Balqis Nazid said...

tahniah Ibu...teruja bila dengar kawan2 pregnant ni..
Doakan saya Ibu...teringin sangta nak jadi Mummy...

Ali Kanchan aka Pirate said...

Tahniah for your new born baby

aimaniman said...

alhamdulillah,.. mungkin masa nie dah selamat melahirkan, tahniah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...