Followers

Wednesday, March 16, 2011

Al Kisah Zainal Dengan Ikannya..

Dear Qhaliesya,

Ayah Kelly mmg suami yang amat baik, tapi malangnya dia selalu curang dengan ibu, tiap-tiap hari ahad, mesti dia pergi curangi Ibu, tapi alhamdulillah bukan dengan perempuan lain (kalau ya, siap dia rumah terbakar) haha, tapi dengan Ikan-ikan dekat kolam memancing....




Kadang-kadang Ibu boleh naik tension dan bad mood sangat-sangat tau, sebab dia akan keluar memancing pukul 6-7pagi, balik pukul 2-3petang, bila Ibu ajak keluar saja dia dah letih tak cukup tidur, Ibu paling bengang kalau alasan dia itu..


Kalau Kelly nak tau salah satu sebab kenapa Ayah nak sangat ke P.D time cuti birthday dia (4-6/jan/2010) dulu, sebab dia ingat boleh pergi sewa bot dan memancing ke laut dalam, tinggal kita jalan-jalan dekat hotel tu.. Ish Ish Ish..


But at the end of the day, i guess semua orang ada hobi masing-masing dan ayah punya hobi memancing, sebanyak mana Ibu benci memancing pun, ibu terpaksalah akur dengan hobi ayah tu memang tak boleh ubah.. muahahahahahahahahha...

xoxo

2 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

perghhh cuba bayangkan kalau zainal ada blog.. mau dia tulis pasal hobi hang plk nani hehehehe

ADZA NASYA EMIE said...

haha.. but am puuurrrr'fect.. xde nk di complain kan kan kan kan.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...