Followers

Monday, March 21, 2011

Scary Spice Mengandung Anak Ketiga ;D

viva forever.... ;D haha, Ibu memang peminat nombor satu kumpulan Spice Girls masa kecik-kecik dulu, Sekarang ni. Update terbaru, Mel B aka Scary Spice join kawan-kawan sekumpulan dia yang lain, mengandung anak ke tiga..

Pertama yang mengandung adalah Baby Spice (Emma Bunton) dan seterusnya Victoria Becham (Posh Spice) mengandung.. hahaha.. Memang subur sungguh kumpulan Spice Girls ni.. =)

Tambahan pula, baru-baru ni Victoria confirm berita yang dia mengandungkan anak perempuan, yeay.. mesti stylo gila anak dia tu nanti.. (envyyy)..



Sekarang ni cuma tinggal Mel C dengan Ginger Spice je yang tak maklumakan sebarang berita mereka mengandung anak terbaru.. hahahaha,


Hurm, seronok tengok ramai yang mengandung sekarang ni, buatkan Ibu teringat masa Ibu mengandungkan Qhaliesya dulu, haishh, memang heaven lah, sbb tak payah risau bentuk badan dan perhatian yang kita dapat tu.. Rindu pulak nak mengandung lagi, tunggulah nanti kalau ada rezeki adalah kan.. Sekarang ni biar Ibu curahkan sepenuh kasih sayang dekat Qhaliesya Ibu tu..

xoxo

4 comments:

dunia maiza said...

anak2 dia semua lain bapa kan,,tp tetap minat gak hehe..suami dia yg ni baik la..suka tgk dia layan anak2 mel B

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

apa tunggu lagi.. Baby boy satu!!!!!!!! wah mcm order roti canai kat kedai mamak pulak kan hahahaha

ADZA NASYA EMIE said...

Yup, different father's.. salah seorg anak Eddie Murphy.. Yup, Steven husband Mel B memg sweet sgt dlm reality show tu.. i likee...

Kak ida : Insya allah, memg best kalau dpt baby boy, sepasang.. haha

Elle Elyssa said...

selalu tgk realiti show mel b ni. best. anak dia yang kedua tu, Angel yang dengan Eddie Murphy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...