Followers

Monday, March 14, 2011

Mak Dara Tolong Renovate Blog Ibu ;D

Dear Qhaliesya,

Ibu ni bukannya pandai sangat nak blog blog ni, tapi tadi atas pertolongan Mak Dara aka Mak Tih Kelly, ibu telah berjaya mem'professional'kan layout blog ibu ni.. hihi.. ;D Dan yang paling ibu tak puas hati bila blog Mak Ngah yang baru ja dibuka tak sampai beberapa hari tu dah dapat lebih daripada 50 followers, bertambah bengang apabila blog tu juga baru ada 3post yang mak Ngah tulis.. ish ish ish.. mmg tak patut..




hahaha, but now since Mak Dara dah ajar ibu macam mana nak Blog Walking in hopes of getting lot's more followers, let us just hope and pray that it works.. Plus, my blog are the story about my beautiful daughter and some tips and trick on raising one.. ;D



But guess we never know.. Guys, if u are reading this post, do follow me aite, would really appricate it much.. hahaha ;D

xoxo ;D

1 comment:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

pewittttttttttttt.. wah siap buat entry pasal ni.. hhehehe

ok no prob my sista.. bill bill semua kak ida akan hantar kat kelly esok yer hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...