Followers

Monday, March 14, 2011

Esok kelly cukup 11 bulan

Dear Qhaliesya,

haha, kini dah start dah countdown to your 1st birthday, it's such a huge event that Ibu dengan Ayah dah start saving duit untuk buat birthday party Kelly nanti, Kelly pun mesti tak sabar nak nak masuk setahun, even thou Kelly masih belum tumbuh gigi walau sebatang dan rambut masih lagi tak penuh kepala, yang peting, Kelly pandai sangat, and i'm super proud of my baby girl..


And best of all, kami semua dah beli TUTU SKIRT bagi semua sepupu-sepupu plus Kelly sendiri akan pakai for your birthday soon, trust me it's going to BIG!! hahahahaha..

Now, lucily Kelly dah bertambah sembuh dari demam and selsema Kelly, cuma sekarang ni Ibu pulak yang demam and selsema teruk.. Huhu, mungkin ibu berjangkit dari Kelly kot.. Hahaha.. More post coming on everything "first" that you have ever done, such as 1st time celebrate birthday Ibu, 1st time vacationing dengan ibu & ayah saja, and more...

xoxo =D

2 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

pewitttttttttttttt party tutu!!! sure gempakkkkkkkkkkkkkknyer... plus party tupperware lg best hehehe

Adza Danial Haiqal said...

abg tgh menabong. an beli mainan kat kedai india dekat tulah sbb duit tabong abg x cukop. lebih kurang 10

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...